13 de novembre del 2006

Manifestació Estudiantil

Aquest dijous, tindran lloc arreu del territori una sèrie de mobilitzacions emmarcades en la jornada europea de lluita estudiantil. Aquest és el tercer any que la Plataforma Mobilitzadora en Defensa de la Universitat Pública (PMDUP) formada, entre d'altres, per les assemblees de facultat, l’AEP i el SEPC, s’encarrega d’organitzar aquests actes de protesta al nostre país. A la resta d’Europa l'estudiantat també és mobilitzarà per denunciar les reformes universitàries que s’estan duent a terme en virtut del Pla de Bolonya. A Barcelona es celebrarà una manifestació que ha estat convocada per la PMDUP a les 12:00 a la Plaça Universitat.

3 comentaris:

Jonatan Márquez Cervantes ha dit...

Felicidades Delfina!!

Andrés Querol Muñoz ha dit...

Salut i moltíssimes felicitats pels excel·lents resultats! Delfina Rossi en el Claustro de la UAB... que se vayan preparando!

M'agrada el teu lema (encara que m'hagués fet més gràcia un altre que tots dos sabem). Ara bé, trobo que la teva web té algun dèficit: on està la teva foto? i el teu perfil biogràfic?

En fin, que a un viejo ex-claustral de la UAB se le ha caído una lagrimita al enterarse de los resultados electorales de Económicas y se ha pasado por aquí a chochear.

Un beso

Delfina Rossi ha dit...

muchas gracias por las felicitaciones! a ver si se puede hacer algo desde el Claustro!.
Intentaré mejorar el blog, jeje.