26 de novembre del 2006

Resultats possitius!

Es van celebrar les eleccions al claustre i aqui pudeu trobar els resultats definitius: www.uab.cat/eleecions.
A la facultat de Ciències econòmiques i empresarials van votar 105 persones, el 3,28%. Si bé són moltes més que a les pasades eleccions, on només hi van haver 12 vots, el percentatge de participació continua sent molt baix. A tota la UAB, només van votar el 6,69% d'un total de 30.933 electors.
Crec que totes i tots hauriem de reflexionar i intentar canviar aquesta situació, si bé les eleccions no són la única forma de participar i d'involucrar-se en la activitat estudiantil, crec que es una eina important per expressar-nos i fer sentir la nostra veu allà on es prenen les desicions que ens afecten en la nostra vida quotidiana.
Jo vuig agraÏr a totes les persones que em van impulsar a presenar-me a aquestes eleccions i a aquelles que van anar a votar. Crec que ser al Claustre ens permetra estar més informats i poder possionar-nos en els temes claus com el desenvolupament de l'Espai Europeu d'Educació Superior o la reforma de la Llei Orgànica d'Universitats i en aquells més propers, com els pressupostos de la UAB, que influeixen en quines diplomatures o quins post-graus es fan o es deixen fer.
Però, no és suficient amb la participació en el claustre o en les comissions del claustre... cal també una presencia de l'alumant organizat en tota la universitat tots els dies del any, amb associacions d'estudiants, com l'Associació d'Estudiants Progressistes, o la presència de joventuts polítiques que desenvolupin els seus ideals dins de la realitat universitaria, com ho fa Joves d'Esquerra Verda. Hem de lluitar dins de les aules, fora de les aules, dins dels òrgans institucionals i des dels nostres propis llocs de treball. Tot allò és indispensable per fer possible una universitat pública, laïca i de qualitat!




1 comentari:

Marcos García ha dit...

Bueno delfina q me he enterado q tenias un blog y he dado con él. Y bién que te voy a decir, q espero q todos los q creemos en la participación activa en el Claustro como herramienta para cambiar la realidad podamos trabajar conjuntamente, muy a pesar de algunos cuantos.
Nos vemos!
Aquí t dejo mi blog por si te aburres